söndag 5 juli 2009

Svalt o skönt på morgonkvisten


Nu är det svalt o gott på morgonen , perfekt väder att arbeta i . I denna hetta som vart är det svårt att få något uträttat ,höskörden är en pina att hålla på med -litervis vatten går åt .
I fredags var det begravning det gick bra ,många slöt upp var mellan 50-60 st som deltog .Landgång o tårta bjöds det på efteråt .
Igår fyllde jag på i loppisen med diverse olika ting -det går åt en del nu denna årstid.Många som frågat var min loppis ligger , jo den befinner sej 12 km utanför Hedekas . Och Hedekas ligger mellan Munkedal o Ed ,så har ni vägarna förbi är ni hjärtligt välkomna .
Ha det så gott .Sommar Kramar ! /STINA

16 kommentarer:

  1. Ja,min moder blev glad för gurka och kaka. Jobbade då min moder var på din loppis men ska åka med nästa gång.
    Ha en trevlig dag.
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Jippi idag är det svalare och jag är uppe tidigt;)
    Har inte tänkt på priser på mina fake cake men är det ngn särskild fake cakes du tänker på som du undrar över?

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Jag har också perioder då jag inte kan läsa så mycket. Men nu har jag fastnat i en asbra bok så jag önskar att den aldrig skulle ta slut. Så nu vill jag läsa heeeela tiden :)

    SvaraRadera
  4. God Morgon!!!tack för din söta kommentar hos mig! Nu är det lite disigare o svalre här...vi ska åka o plocka jordgubbar!!

    Ha en jätteskön söndag!
    ~♥Millemamman-Kramar♥~

    SvaraRadera
  5. 1000 tack för din goa kommentar hos mej.Idag är det lite svalare här.Ska ta det lugnt.Ha en skön söndag kramizar ~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  6. Hej! :-)
    Utbildningen är i två år. Lång tid men det känns rätt. Kram!

    SvaraRadera
  7. hej stina
    tack rara du för din gulliga kommentar =) jag blir så oerhört glad....har jag vägarna förbi så lovar jag kika in på din loppis =)
    kram pia

    SvaraRadera
  8. Idag har det varit svlare här, men det har även åskat och regnat, ganska skönt bara det nu inte kommer för mycket regn.
    Ha det gott
    Kram Sofia

    SvaraRadera
  9. Hej vännen! Det är ganska skönt att det har blivit svalare nu, var nästan för varmt ett tag. I helgen har det både varit sol, regn och hagel här. Lite ombyte kan ju vara bra ibland. Idag är det en tvätt och strykdag, passar bra när det är mulet och grått ute. Ska ta stygnen i morgon skönt.
    Ha de gott
    Kramiz Britt

    SvaraRadera
  10. Va skönt ni har det svalt..här har hettan slagit till igen..kram

    SvaraRadera
  11. HEEEEJ! Ja dom är underbara Lottas cakes. Jag ska också prova att göra såna men när jag får mera tid. Tack söta du, ja sockorna är mjuka och varma till vintern! Stugan är fin att vara på då när det är soligt och så. NU regnar det här så då passar man på att vara hemma några dagar.
    Svar 2: Hej du själv fina Stina!! Ja skönt att det inte blev mera fel, det brukar bli dyrt när man är där. Ja brandrisken är jätte otäck. VI hade en stor skogsbrand där vi bodde innan vi flyttade hit. I Bodträskfors, inte långt ifrån där vi hade huset eller ja över älven var det ju men ändå. Hahha ja jag virkar i 190 nu hhihi. ÅH vad jag skulle vilja besöka din loppis. Kanske nån dag!! hihih Kram på dig VÄNNEN! Kram

    SvaraRadera
  12. Kul att det är rolians i loppisen. Kommer nog och besöker dig nästa vecka.
    kram sara

    SvaraRadera
  13. hoppas allt är bra
    har du fullt upp med loppisen?
    ha det bra
    kramiz

    SvaraRadera
  14. Hej Stina!
    Vi ska till Strömstad imorgon kväll o stanna veckan ut, måste övertala sambon att vi ska ta oss en tur till Hedekas;)

    Kramis Jenny

    SvaraRadera
  15. engelsson önskar en fin dag..kram

    SvaraRadera
  16. Här är fortfarande soligt, det är bara att graderna sjunkit från 26 till 23 på dagarna. Vi har nog finast väder i landet, även om jag hade bytat med dem i Norrland.;0)
    Ha det bra.
    Kram

    SvaraRadera