måndag 27 juli 2009

Saknar mina älsklingar !!!!


Saknar mina älsklingar så jätte mycket .Allså min dotter o barnbarn .Dom bor ju 13 mil härifrån .Jag har ju fullt upp med loppisen nu o Kajsa jobar för fullt så tiden räcker inte till just nu . Men i oktober ska vi 3 ha en hel vecka i hop i Turkiet åh vad det ska bli härligt o roligt .Kajsa o Oliwer betyder allt för mej dom är min glädje .
Hoppas ni alla har det gott ! Massa Kramisar/STINA

12 kommentarer:

 1. Förstår du längtar..jag har ju en sån himmelens tur att jag har mitt lille troll i samma hus..tokig hade jag nog blivit av längtan annars.. Jag mår bra e bara så trött.. klappa hönsena från mig..saknar tiden då jag hade såna..kram på dig

  SvaraRadera
 2. Åh, jobbigt när de bor långt bort.. Men det kommer snart tillfällen för att ses.

  Krams!

  SvaraRadera
 3. Vad jobbigt när dom bor långt bort.Men snart får ni nog ses igen.Ha en mysig måndag vännen kramizar ~~~~~RITA~~~~.

  SvaraRadera
 4. Hej svejs Stina!
  Det är inte roligt att gå och längta,men det blir ju desto mysigare när ni kan träffas.Och såå himla mysigt att resa iväg en vecka,bara ni tre,åh så trevligt och mysigt ni kan ha.Hoppas tiden går fort tills det är dax,fast då har vi ju höst på "riktigt"här!Ha det så mysigt det går i regn och rusk,jag och min Jeny kanske tar oss en tur på torsdag,hoppas du har fyllt på hyllorna!kramisar Lotta

  SvaraRadera
 5. Jaa, lavendel hör sommaren till :) Det här vädret kunde ju vara bättre. Hmf, men bara 10dgr till jag åker till solen.
  Kramisar

  SvaraRadera
 6. ja man vill allt ha sina nära och kära nära sig
  ha det bra
  kramiz

  SvaraRadera
 7. Hej Stina!
  Förstår att du saknar dina söta älsklingar!
  Vad kul att ni har en resa till Turkiet att se fram emot:)

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 8. Jag känner igen det där med saknad. Har min familj på två platser. Åt ena hållet är det nästan 60 mil, det andra hållet är det 45 mil. Man ses inte varje direkt.
  Kram Synne.

  Glömde ju...
  Solen är framme...

  SvaraRadera
 9. Hej goa du! ja du räkningarna är betalda och tänk om man kunde få slippa dom någon månad. Under semestern och julen vore ju bra eller hur? Åh så jobbigt det måste vara för dig att ha dom så långt borta! Hoppas allt är bra med dig annars, ha en fin kväll kram

  SvaraRadera
 10. Hej Stina,
  nu är jag back in buisness hi hi, ja nästan i alla fall. Vi har varit på semester, bilat i vårt avlånga land o haft d helt underbart:)
  Nu har jag 1 vecka kvar av semestern så då måste jag hugga tag i saker här hemma som jag bara lämnat.Förstår att du saknar dina ögonstenar. Mina grabbar flyttade ju för ca 1mån och det är så tomt.
  Hoppas att allt är bra med dig annars.
  Jättekram
  Sari

  SvaraRadera
 11. Du är bara för go med dina kommentarer vännen! Tack nja några mästerverk är det väl inte men jag är nöjd. Ja fina ord är det och min vän Maria har så många. Ska kolla hennes lager när vi åker upp till boden i slutet av augusti hihii. Ha en fin kväll kram

  SvaraRadera
 12. Hejhej.. joo, de förstår jag att du längtar såå efter de dina. Så härligt å få åka iväg me dom en vecka.. å turkiet..härligt.

  Japp, Krille kan allt glänsa han.. han är duktig i köket, fast han använder nästintill ALLT som finns å som man kan röra i grytor me.. de räcker inet me en slev, visp eller så.. nepp.. full diskmaskin då han är klar..hehe..men goo blir maten.

  Nu ska jag sätta mej ute å kika lite i kataloger, ska beställa honom lite kläder, snart går han väl näck här..hihihi. Kram på dej. Helén.

  SvaraRadera