lördag 2 maj 2009

Åh så härligt väder det är

Här är det strålande solsken o varmt ,vart så nu i flera dagar -- HÄRLIGT!!! Har lyckats bränna mej på armarna ,gör det väldigt lätt. Idag så ska ja sätta mina blomfröer bla solros,luktärter mm . MASSOR AV KRAMAR TILL ER ALLA /Stina

11 kommentarer:

  1. Ha det så gott i det fina vädret .1000 tack för alla goa kommentarer hos mej:Du är för go vännen kramiz ~~~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  2. Ja, jag har tur att både min sambo och jag tycker om blommor, både snitt och plantor, och att han tycker om att påta i jorden. Jag har också tänkt att så lite fröer, men inte blivit ännu. Brukar alltid så luktärter och krasse. Ha det så gott i det soliga vädret.
    Kram vännen.

    SvaraRadera
  3. blommor gillar jag har du pellisar på balkongen mysigt
    hihi man skall baka bröd och äta det inte slå någon med det
    hahahahahaha
    ha det bäst
    kramiz

    SvaraRadera
  4. Åhh så härligt med fröer och sådd. Luktärter tycker jag alldeles speciellt om, dom är ljuvliga! På tal om mitt olivträd, dom är inte så svårskötta som man kan tro, kan du sätta frön så klarar du ett olivträd galant!
    Kram Cilla

    SvaraRadera
  5. Hej du.
    Ska nog så lite frön här med. Men är det för tidigt att så ute? Orkar inte hålla på med att så inne hehe...

    Här är det bra. Det regnade lite nu på kvällen.
    Ha nu en flott kväll.
    Kram Synne.

    SvaraRadera
  6. aj när man bränner sig, vilken söting du har satt in i dag,
    ha en skön kväll
    kramis

    SvaraRadera
  7. Visst är det kul att så,spännande att se när det kommer upp,eller rättare sagt OM det kommer upp.Har själv bara sått grönsaker,men oj vad salladen växer bra.
    Ha en bra söndag!
    Kram Anneli

    SvaraRadera
  8. Hej! Ja du dagen igår var ju inte mycket till att handla ahhaha fast man hittar en hel del. Köpte lådor nu så nu ska dom väl räcka! Så söt bild du har hittat hihii. Åh jag vill också så men det får jag väl göra när jag kommer på plats. Måste köpa blomlådor till balkongen och lite krukor kanske! Ha en fin söndag kram Christa

    SvaraRadera
  9. Hej gogumman :o)

    Skickar en stor varm kram till dej. Läste dina inlägg innan det här.

    Visst har vi haft härliga dagar! Jag har solat fejset rött som ett stoppljus! ;o) Lätt att bli svedd i en starka vårsolen. Man är ju så ivrig att få ljus på sig nu när solen äntligen kommer :o)

    Ha en go söndag!

    SvaraRadera
  10. Hej vilken trevlig blog du har, har läst många av dina inlägg och jag bestämmer mig för att följa dig
    Bibban

    SvaraRadera
  11. Godmorgon! Hoppas dagn börjar bra! Jag vet nåt som inte du vet hihihi MEN du får kolla det själv jag avslöjar inget. HA det bra kram

    SvaraRadera