torsdag 30 april 2009

4 år sen min livskamrat lämnade jordelivet


Ja idag är det 4 år sen min älskade livskamrat Sven förolyckades hastigt o lämnade jordelivet , han mekade med en bil o bilen ramla ner på han o krossade han han dog med en gång . Åren rullar på det trodde man inte i början -men livet stannar inte upp det fortsätter oavsett vad som händer oss. Sven o Emil har sina gravar nästan i hop så det känns bra dom sköter nog om varann.

Önskar alla en ra Valborg ! Kram till er alla !!!

7 kommentarer:

 1. Ta åt dig vännen min, det kommer från hjärtat mitt! Firar väl inte heller Valborg och kan förstå att du inte gör det. Oj vilken olycka!! MIN man höll också på att bli krossad av en bil som han och hans bror fixade här på gården! Vår dotter var då precis nyfödd och då trodde jag att jag skulle mista honom!! Usch jag gråter bara av tanken! Vi skrek allihopa och det var hemskt! Tänker på dig vännen en dag som denna! Ha det nu så bra och sköt om dig! Kram

  SvaraRadera
 2. Ja, det alltid jobbigt när en nära och kära går bort, och allra minst sin livskamrat som man har levt tillsammans med i många år. Det säger att tiden läker alla sår, men det kan vara svårt ändå. De man kan göra är att tänka på de fina minnen man fick tillsammans.
  Hoppas du får en fin Valborg i alla fall trots denna dag.
  Kram Britt

  SvaraRadera
 3. Jaha du det är alltid jobbigt när nära och kära går bort.Allra minst ens livskamrat som man delat så mycket med och levt med en massa år det kan vara svårt .Dom säjer att tiden läker alla sår,men det kan vara hårt och svårt ändå.Hoppas du får en trevlig valborg trots denna dag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

  SvaraRadera
 4. men kära vännen
  vad har du fått råkat ut för ,jag som skulle hälsa på dig här och önska dig en trevlig valborg, men jag blev riktigt rörd av detta hemska som drabbat dig,
  men sänder massa kramar till dig iallafall
  KRAM KRAM KRAM

  SvaraRadera
 5. hej stina
  förstår att du har de jobbigt en dag som denna, jag miste själv min man när min dotter bara va 6 veckor gammal....trots att de är 25 år sen så finns han fortfarande i mina tankar varje dag...
  hjärtanen är gjorda av stengips jag kan tänka mig att om man lackar dom ett antal ggr så ska dom väl hålla mot de mesta....finns ju hållbara lacker att köpa.
  kram pia

  SvaraRadera
 6. Jag beklagar sorgen, hur lång tid som än går så glömmer man inte sina kära.

  Min far gick bort för 1 1/2 år sen och jag har ännu inte förstått det, var på hans grav häromdagen och planerade en blomma.
  Kramar

  SvaraRadera
 7. Kära stina
  oj så hemskt:(
  Blev så rörd.
  Beklagar verkligen
  STORA kramen till dig
  Sari

  SvaraRadera