onsdag 30 september 2009

Höst


Hej på er alla fina bloggvänner !
Jag vet att jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg för tillfället .
Nu känns det att det är höst ,i morses var det minusgrader brr... .Är inte speciellt förtjust i denna årstid ,allt går i dvala nästan jag oxå .
Håller på o gör om i trädgården , gräver upp med grävmaskin så just nu ser det inte så roligt ut men det kommer väl att bli bra till slut . Är bara lera, lera här usch .
Kram på er alla //STINA

17 kommentarer:

 1. Hej hej!

  ja du...dvala det sklle jag oxå vilja göra.Ingen dum ide...hihihi..

  jasså det är trädgårdsarbete med de stora verktygen..hihihi..ja lika bra att ta i rejält när man ändå håller på..fniss...
  Här ska det oxå fram en grävmaskin snart...uppfarten ska jämnas till & en ny veranda ska byggas...LÄNGTAR !!!!!!

  Kramizz Nilla

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Ja, ibland räcker inte tiden till, man vill göra så mycket, men vissa saker måste prioriteras först. Bloggen skall inte heller bli ett stressmoment i tillvaron, men jag är glad när du gör ett inlägg då och då för att höra vad du har för dig.
  Gräva upp på tomten, då förstår jag att det blir rörigt med all lera och dyl, men det blir bra till slut när allt är klart.
  Ha en mysig vecka
  Kramiz Britt

  SvaraRadera
 3. Stora projekt på gång alltså. Jag förstår att det är rörigt och lerigt när man gräver med maskin på tomten... men som du skriver - det blir bra till slut.

  Hösten gillar faktiskt jag, inte när det blåser kallt, men att få mysa riktigt med en filt och tjocksockar i soffan... Att tända många ljus och lyktor... Alla vackra färger i naturen.

  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 4. jaha här händer det grejer hos dig
  ja nu börjar det bli kallt ute hösten har öppnat dörren
  ha det gott
  kramiz

  SvaraRadera
 5. Hallojs vännen.Det var länge sedan....Hoppas att allting är fint med dej.Ja ha det händer~grejer hos dej.Nu börjar det bli kallt ute.Ha det gott kramizar ~~~~RITA~~~~

  SvaraRadera
 6. Hej vännen!
  Här är det riktigt kallt, vi hade vår första frost igår natt.
  Ha det gott
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 7. hej stina
  tack goa rara du för din kommentar...ja visst känns de att hösten kommit...man vill liksom gå i ide ett tag =)
  kram pia

  SvaraRadera
 8. Hej du..kul o höra av dig igen..du har väl varit mycket till skogs o plockat godsaker duktiga du..jag tar mest bilder jag.-.men hittade nåt jag tror det e tranbär..kan du kika om du känner igen dem

  SvaraRadera
 9. Hej Stina!
  Här är det oxå kallt, vi har fått skrapa rutorna nu på morgnarna..

  Det låter som du har ett rejält projekt på gång i trädgården!

  Ha en skön kväll,

  Kramis Jenny

  SvaraRadera
 10. Hej
  Tack snälla du för varma ord igen;)

  Trodde nästan att du åkt iväg på semester.
  Usch visst är det kyligt på mornarna. Vi har faktiskt inte än haft minus grader,,,men det kommer det är ett som är säkert.
  Trist när dom rivit upp gården, ingen vidare syn m grävskopor. Du får trösta dig med att snart är du på varmare breddgrader
  Ha d gott
  Kram Sari

  SvaraRadera
 11. Heij.. tack, du e goo du.. Huvva då.. lera överallt.. itne kul. Å inte -graderna heller.. i hade 1 grad idag.. is på rutorna, men det är inte första natten.. har haft det till å från nu sen slutet av aug... huvva.

  Hoppas du får en härlig vecka i turkland.. har varit där själv -93.. alanya.
  Ha de så bra där.. å kram på dej å din goa familj. Helén.

  SvaraRadera
 12. Hej vännen! hahha jag förstår ibland blir det så att man hamnar i dvala hihi! Hoppas allt är bra! ja ni verkar ju ha fullt upp i leran hih! Åh snart åker du till värmen!! JAG ÄR SÅ avis på dig hihi ha en bra dag kram

  SvaraRadera
 13. Hejhopp.. kommer in me en liten utmaning till dej.. hoppas du hinner, orkar å kan ta emot den.. kram på dej å trevlig fredag.. Helan.

  SvaraRadera
 14. Önskar dig en fin helg/Kramar Tussegumman

  SvaraRadera
 15. Hej lilla Stina.
  Jaha du dvala,det har jag verkligen hamnat i.Känns nästan som jag gått i ide.Du har det gött du som snart lämnar regn och rusk.AVIS...
  Men nu får du allt ha en bra helg trots väder och vind.
  Kramisar Lotta

  SvaraRadera
 16. Hoppas att du kan fortsätta med ditt trädgårdsarbete, tänk vad fint det kommer att bli till nästa sommar. Jag har varit ute i min trädgård i dag och försökt att plocka bort och röja undan en massa men gav upp tillslut då jag nästan blåste bort och var blöt ända in på skinnet.
  Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 17. Hejdu..ja mossig skog e fint..lite tungt att gå i bara..kram

  SvaraRadera