måndag 6 december 2010

Hej på er alla !


jag har varit dålig på att uppdatera min blogg , men tiden springer bara iväg . Har vart på julmarknader o sålt mina alster samt loppisgrejer . En hel del tid spenderar jag med barnbarnet då dottern jobbar i Norge vissa perioder , på bilden så bakas det negerbollar -han är mommo Stinas duktiga hjälpreda .
Snö har det kommit en hel del men nu är inte kylan så bitande längre som skönt är , vart upp till 32 - när det var kallast brr ... då vill man inte ge sej ut . Nu är det bara nån minusgrad .
Har problem med kommentarer som inte publiceras , går jag in på instrumentpanelen -kommentarer så ser jag ju fler kommentarer än dom som publicicerats vad kan felet vara tro ?
Kramen på er alla // STINA

8 kommentarer:

 1. Ser att du får lite hjälp i köket.
  kram
  hanna

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  Håller med att tiden inte räcker till.
  Vilken härlig hjälpreda du har med i köket. De är bara för underbara de små.
  Hoppas allt är bra med dig. Själv jobbar jag nästan för mycket känns det, men det blir väl bättre.
  Ha de gott vännen.
  Kramen Britt

  SvaraRadera
 3. gokväll i stugan!

  ååå så mysigt ni har det....
  härligt att det blivit lite "varmare"....men nu längtar jag till våren & loppisen :)

  Kramar i massor Nilla

  SvaraRadera
 4. HEJ SÖTA! Å tack för att du bryr dig och för dina fina ord. Söta söta du. Mår inte så bra, händer lite ledsamma saker här men det är väl övergående. Man springer som en yr höna här marknad hit och dit. MEN efter lördag ska vi ta det lugnare. Hoppas allt är bra med dig vännen. Hörs mera snart PUSS

  SvaraRadera
 5. Hej
  Trevligt att du vill vara med i min utlottning, önskar dej lycka till.
  Kramar
  /Maggan

  SvaraRadera
 6. så mysigt att den lilla pojken får vara hos dig du goa varma Stina, så glad han ska vara för det. Förstår att ni trivs tillsammans. Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 7. Hej härlig blogg du har.
  roligt att du vill vara med i min utlottning,
  Lycka till:)

  SvaraRadera
 8. Å STINA! OM jag kunde ge dig en stooooooor kram. Tack för dom stöttande orden. Ja du man förvånas aldrig över hur människor kan vara. Det måste ju vara nån som bloggat med mig ett tag. Eller så är det via nån annan. Man vågar inte ens kommentera med sin blogg eller hela namnet utan man är anonym. SÅ fegt. Jag tar då inte åt mig hihi för jag kan bara skratta åt det här. ALLA skulle ju behöva ta åt sig då för alla gör ju liknande saker. Jag vet fler som har gjort böcker men inte skriver jag och klagar. Tvärtom. Beröm ska man ge och vara glad åt att människor inspireras och är duktiga. Underbara du tack för allt. Vi hörs snart igen KRAAAAM

  SvaraRadera