onsdag 28 april 2010

Hej på er alla !

Hej på er alla fina bloggvänner !! Jag har vart dålig på bloggandet ett tag men det är så mycket att göra med loppisen och utestädning så jag håller på från morgon till kväll -sen är Stina trött och orkar inte så mycket mer .
Visst känns det att våren är här en del dagar har vart underbara med sol o värme och alla blommor som poppar upp -me like .

Även dessa paddor har vårkänslor hihi... -dom låg på min uppfart i flera timmar så jag var tvungen att springa in och hämta kameran och fota dom .Hoppas ni alla har det bra och njuter av livet . Massa kramar till er alla !! //STINA

11 kommentarer:

 1. HEJ SÅ ja!! Slit inte ut dig nu vännen va? Du måste vara rädd om dig! Du kommer tillbaka till bloggen när du orkar. kram

  SvaraRadera
 2. Hej Stina!
  Vad kul att höra från dig igen! Jobba inte för mycket nu bara:)

  Sköt om dig!

  Kraam Jenny

  PS kommer gärna till din loppis om vi har vägarna förbi;)

  SvaraRadera
 3. Hej vännen! Bra att du inte slutar nu kan jag pusta ut hihi. Man är trött ibland o inte orkar man med allt. Hihi Tack kul att du gillar klockorna. Jo dom kommer att kosta mellan 149-159 kr, har inte bestämt oss ännu men inte över den summa i alla fall. Storleken på dom kommer att ligga på ca 21 cm i dia och ja man kan få alla siffror på. Ja du vad ska jag säga, finner heller inga ord längre men tur är ju att man är olika. tack för ditt stöd vännen betyder så mycket. Jag vill ju bara alla väl :-(. Nej då jag ska inte sluta efter mer eftertanke, kändes bara så i går men idag har det gått över. Skulle också saknar dig och hur skulle det då bli. Nix pix nu fortsätter vi som förut. Försök att ta igen dig mellan alla arbeten nu. Jag är rädd om dig! Puss

  SvaraRadera
 4. Det är så i livet. Ibland himmer man inte allt man vill/måste göra.
  Men huvudsaken är ju att du ger ett livstecken i från dig ibland.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 5. Ojojdå, vilket celebert besök du haft.. de e ju inte ofta man ser grodor sittandes sådär..

  Japp, hostan har gett me sig lite, sover på nätterna nu, men rösten är inte helt ok än.. rosslig å hes.
  Hoppas du har de bra å är frisk.

  Tack för dina gooa ord om min keramik.. mitt spillkum är jag supernöjd me.. den passar jättebra till mindre smet/grädde eller kanske sås.. blir perfekt de.
  Gjorde mej ju ett större spillkum förra terminen, men den blev inte lika fin i färgen. menmen, det är ju levande material, så det är lite svårt ibland å få till det.

  ha en superfin dag..kram på dej. Helén.

  SvaraRadera
 6. hej vännen
  bloggandet kan bli tufft att hinna med ibland...hoppas de går bra med din loppis önskar dig en skön valborg
  kram pia

  SvaraRadera
 7. Hej goa Stina! Vilken foto du fick på paddorna. Förstår att det är mycket att göra med loppis och trädgård. Hoppas du bara inte sliter ut dig utan tar ledigt ibland.
  Önskar dig en härlig valborgsmässohelg
  Kram britt

  SvaraRadera
 8. Ha en bra valborgsmässoafton.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 9. Hej min vän!!!
  Ja, du tiden & orken räcker inte till allt!! men det viktigaste är ju att vi gör det som får oss att må bra!!
  Tack fina du för din hälsning! Du anar inte vad den betyder för mig. jag känner med dig över den sorg du bär på. Du har rätt.. tur att livet går vidare & att vi inte fastnar i den. Men sorgen finns där oavsett om vi skrattar eller gråter..den värker oavsett hur många år det är, men vi kan lära oss leva med den..men aldrig vi glömmer eller hur!!
  Du är en fin vän som jag uppskattar så enormt mycket Stina!! Du är full av glädje & omtänksamhet & du är inte sen att visa det.. det värdesätter jag!!!
  Jag önskar dig en fin helg trots din sorg & jag vet att de finns med dig!!!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera
 10. Ja det är så härligt att ha BRA blogg vänner i denna värld. Uppskattar er så. Stackars dig, inte kul att det återkommer, dessa minnen! Hoppas du i alla fall kunnat ha det någorlunda på valborg. SÄNDER DIG en bamse kram! Söta du. Hörs

  SvaraRadera
 11. Ha en bra vecka.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera