måndag 1 mars 2010

Nu är Herman bakad och uppäten om ni kommer ihåg skrev jag om Herman i ett tidigare inlägg Jag tog bort nötter som skulle vara i (allergisk)o tog istället i mer choklad vilket syns på bilden de blev lite väl mycket hihi... Men attans god var den smask smask . Vet ni vad det gör här idag ? Jo det snöar för fullt ,ovanligt va !
Stor Kram på er alla fina bloggisar //STINA

7 kommentarer:

 1. hej vännen min
  tack önskar dig desamma , och här snöar de oxo. jätte konstigt =) vad mumsig kakan ser ut...
  kram pia

  SvaraRadera
 2. Vilken smarrig kaka .Ser god ut.Här vräker sön oxå ner .Tråkigt men sant.Ha det gott vännen Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Hej! mmm Herrman såg god ut har nog gjort en sån där kedjekaka också nån gång. Tack för din varma kram vännen du är så go. Hoppas allt är bra, Christa är lite upptagen just nu hihih så bloggen får vänta. Kram på dig min vän

  SvaraRadera
 4. Heeij.. tack, nog e du allt goo du, tuusen tack. Du e allt en goo bloggvän du me, verkar vara en himla varm å snäll människa.

  Så goo å smarrig den såg ut, säääkert supergo, är de massor me choklad så är de alltid gott..hehehe. älskar ju choklad. Men nötter får gärna vara för mej, är allergisk me..trist nog.

  Önskar dej en superfin dag.. kram på dej, Helén.

  SvaraRadera
 5. Oohh spännande!..blev erbjuden en bit av Herman idag.hihi..visste inte var det var innan..Kul ide att skicka runt degbitar..var med om något liknande på 80-talet..vänskapskaka tror jag att det hette då! smarrigt såg det ut i alla fall!

  Kramis Sanne..

  SvaraRadera
 6. MIn vän, klart du finns i mina tankar! Du är så värd den och mer därtill. Samma här är så glad över dig ! Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken fest-kaka! Den såg väldigt smaskig ut. Förstår om den tog slut snabbt

  SvaraRadera