fredag 19 februari 2010

HERMAN .

Fick häromdagen en bit deg som kallas Herman man ska sköta om den i 9 dagar på olika sätt sen ska man dela degen i 5 bitar, 4 ska man ge bort o den 5 bakar man ut själv ska bli en god kaka av det. Är typ som ett kedjebrev . Får se vad det bliva av detta .

Jösses vad det snöar , bara undrar var kommer allt från-går snart i strejk vill inte skotta mer snö, Här yrar det o snöar för fullt ,varningar går ut på radion att man ska hålla sej hemma .
Hoppas alla ni får en trevlig helg med mycket myspys Stora Kramen på er //STINA

8 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Ja du det blåser och snöar för fullt än!!! Nu räcker det!!
  Ja jag lyckades gå upp en del av det jag fick bort för flera år sen så nu ska det bort en del av det. När jag opererade bort min livmoder och fick en massa urinvägsinflammationer så blev det inte nån större träning gick på antibiotika i nästan ett år. Tyckte så synd om mig själv så det blev en massa fika med vänner gott fikabröd.

  Herman degen har jag haft här vid olika tillfällen när barnen var små. Har för mig jag hade i russin, kanel eller citronskal i den när jag baka kakan. Jag kommer ihåg att den var god och barnen sluka den fort. Man får bara inte glömma "mata" den annars blir den lessen :-)
  Ha det så bra och en trevlig helg.
  Kramizar//Gittan

  SvaraRadera
 2. Gommorron!Undra om det blir grönt till midsomar????hihi.Vad det snöar det bara vräker ner och kallt.Men för Änglarna är det ju guld.Snö på både jul och sportlovet.Det var länge sedan.Ha en härlig lördag med mycket myspys goa du.Varmkram Rita ♥

  SvaraRadera
 3. hej goa stina
  hoppas du sköter om Herman ordentligt nu =)
  önskar dig en mysig helg
  kramar pia

  SvaraRadera
 4. Hej goa vän!!
  Tack snälla för din varma hälsning hos mig =) Blir så rörd!!!
  Jag känner lika för dig!!
  Å, lille Herman!! Han har jag oxå haft =) Han är GOD! Minns att jag nästan tyckte det va hemskt att vårda honom så & sen bara .. äta upp han.. hade en mindre sorg sarmoni för han..fniss..

  Ha en underbar helg fina du!!!
  Varm kram
  Tinba

  SvaraRadera
 5. Hej söta du! Ja tulpaner är fint o inte så dyrt heller. Vi drunknar snart vi med, har snöat så in i norden här. Bläää så trött man är på det vita hel......t hihi. Ha en fin helg kram

  SvaraRadera
 6. Har nu hört om den här Herman så många gånger. Men vad är han för nått?

  ja det snöar. Men det är härlig. Jag älskar vintern.
  Kramen i snöyran.
  Synnöve.

  SvaraRadera
 7. Hej fina Stina!!!
  Tack för din hälsning hos mig!! Du ska veta att du gör mig sååå glad =)) Du utstrålar sån härlig positivitet som bara smittar av sig!! Tack!!
  Tack för att du är min vän!!
  Ja, denna snö alltså...jag skrev en bön till Gud på fb.. men han verkar inte lyssna.. ;)
  Har redan skottat gårdsplanen 2 ggr idag & säkert inte den sista!!
  Va rädd om dig söta vän!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 8. Hej! Hihi ja det vart rätt bra det där fatet till mina bakverk. Jag har christa-69 som alias hihi har ute lite nu men det kommer väl mera. Ha en fin helg kram

  SvaraRadera