söndag 15 november 2009

Mina dagar med min älskade Oliwer

Hej på er alla ! Ja nu har jag vart hos mitt älskade barnbarn ett tag ,vi har hittat på massa bus ,gosat mm . Vi besökte lekplatsen .
Till skogs gick vi en dag oj det gick uppför men det fixade vi bra .

Vi hittade ett lite vattendrag ,det var skoj att greja i låg ju massa skum där som man kunde peta i .



Ja gammelmormor o gammelmorfar (mina föräldrar )var ju med oss på vår skogspromenad ,och vi hade ju med oss en massa god fika att mumsa på.





Ja här postar Oliwer brev till jultomten som vi skrivit och vad önskade han sej då jo racerbilar -finns inget annat som existerar för han än bilar .

Ja så var man då hemma igen hinner inte åka därifrån förrän jag saknar min plutt o dottera oxå ,är ju dock 13 mil mellan oss .
Kram på er alla !!! //STINA





15 kommentarer:

  1. Hej! Vad kul att ni haft en mysig tid tillsammans allihopa! :-) hihi tack ja dom är väl söta dom. Ja det går hyfsat bra och det är ju alltid roligare om man är två. Ja du ta en kommentar i taget hihi jag vet hur det är att ha fler som ska besvaras! KUL Att du är tillbaka igen trots att du saknar ditt barnbarn och dotter! Kram på dig söta du!

    SvaraRadera
  2. hej vännen min
    tack va gullig du är...skulle själv gärna ha de kvar men jag har som du ingen plats tyvärr. så mysigt du haft de med ditt lilla barnbarn...förstår att du saknar honom.
    ha en skön vecka
    kramar pia

    SvaraRadera
  3. Vad härligt att ni haft en härlig tid tillsammans.Förstår att du vill vara med lilla barnbarnet, så mycket det går.Mysigt.Ha en skön kväll gulliga du kramizar ~~~~RITA~~~~~.

    SvaraRadera
  4. Hej! 13 mil är ju ingenting. Tänk på mej som har 31 mil till mina små godingar.
    Förstår att veckan varit trevlig.
    Önskar dej en skön vecka.
    Kramis Birgitta

    SvaraRadera
  5. hej där"

    ja här sitter jag fortfarande.....hihihihihi

    Så mysigt ni haft det.....
    Ljuvlig vinst du vunnit hos Sari....

    Kramizz Nilla

    SvaraRadera
  6. Jobbigt när man saknar dom så.
    Jag har 25 mil till mina föräldrar men det går väl OK.
    kram på dig sara

    SvaraRadera
  7. Hej Stina!! Först vill jag tacka dig för dina hälsningar hos mig! De gör mig sååå glad =) Tack snälla, det betyder så mycket för mig.
    Sen vill jag bara säga ÅÅååå, vilka underbara dagar du verkar haft. Barn är verkligen den finaste gåva man kan få. Deras sanna kärlek de ger, deras glittrande ögon & deras varma leende!! =) Underbart!!!
    Önskar dig en underbar Måndag!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  8. Hej vännen! Så mysig ni har haft, är så kul att få rå om dem i flera dagar. De är ju i sån härlig ålder och det händer så mycket. Bra att du inte har så många mil emellan.
    Ha de gott
    Kramiz Britt

    SvaraRadera
  9. Hej Stina!
    Oliwer måste tycka det är jättemysigt att ha sin kära mormor hos sig:) Fina bilder från ditt besök, speciellt den där han postar brevet till tomten;)

    Ha en trevlig eftermiddag,

    kraam Jenny

    SvaraRadera
  10. Kväll söta Stina. Hihi ja eller hur! Man har så många örngott som man inte använder när man inte har påslakan så då bestämde jag mig för att ta dessa till stolarna. har bara 2 kvar att fixa pust hihi. Tack vännen ja jag är väl en sån där männsika som inte kan sitta still hihi. Snart kommer din överraskning i brevlådan! hii Ha en fin kväll kram

    SvaraRadera
  11. Hej Gulliga du:)

    så härligt att få vara med sitt barnbarn, jag längtar fast jag har småttingar hemma. Och klart man önskar sig en racerbil det har min Joseph oxå gjort. Så fint kort när han postar brevet till tomten. Ha en fortsatt trevlig vecka
    Kram Sari

    SvaraRadera
  12. så roligt
    vill oxå ha barnbarn
    var hos kompisen igår och hennes son är två veckor gammal
    så söt
    ha det gott
    kramiz

    SvaraRadera
  13. Tänk att ha barnbarn, det måste vara ljuvligt. Förstår att ni har det så kul ihop.

    Ha en fin kväll.
    Kram

    SvaraRadera
  14. Hej på dig goa Stina! vad händer? Här har vi målat och fixat idag men fy vilket väder vi har! usch så grått och eländigt! Det är ganska tyst i bloggvärlden nu men alla har väl mycket att göra :-) Ha en fin kväll kram

    SvaraRadera
  15. Varmt välkommen ska du vara, kul att du vill delta! Önskar dig lycka till! har inte paketet hittat till dig ännu?? kram

    SvaraRadera