lördag 30 oktober 2010

Vitt

Hej på er alla , idag tänkte jag visa vad jag målat o textat , det är min dotters som ja målat . Här har jag textat på kistan -Carpe diem Byrå har målats vit , samt pigtittaren likaså en käpp den ska hängas upp i taket o en lykta ska hänga där






Ja det var lite av det jag gjort , är så roligt att pyssla o fixa , just nu blir det mest fixning till min dotter .
Önskar er alla en fin helg själv ska jag gå ut i skogen nu . Stor kram på er alla // STINA


lördag 16 oktober 2010

Min prins har fyllt år !

Min prins har fyllt 4 år , gav han en cykel i present ,oj vad glad han bidde . Men han tyckte det var ett konstigt paket hihi -2 sopsäckar . Så nu är det full fart på cykeln går som attan . Var kvar hos Kajsa o Oliwer ett par dagar , hjälpte Kajsa att måla en pigtiitare vit . En dag gjorde vi mosshjärtan , varav ett jag satte på min gubbes grav ,blev så fint o höstigt där . Visar bilder på det o pigtittaren en annan dag .




Ja nu har det blivit kyligt ute minusgrader på nätterna brr ... men sol o fint på dagen .
Ha en bra Lördag alla mina fina vänner Stora Kramen på er // STINA

fredag 1 oktober 2010

I am back !!!


Hej på er alla ! Ja det bidde en mycket längre bloggpaus än jag hade tänkt , men nu ska jag komma tillbaka i bloggvärlden igen .

Just nu så är jag dunder förkyld med feber , hosta o allt därtill , men det ska väl ge med sej . Ja nu är det redan höst med mörker o kyla , flera morgonar som vart helt vitt av frost ,brr.. Inte min årstid det här .Enda mysiga är att tända ljus o helst doftljus finns ju så många goa dofter nu förtiden .
Sommaren går så fort så fort , min har varit bra full fart i loppisen hela tiden , är fortfarande kunder men inte i samma utsträckning .Så nu börjar jag lägga ut auktioner på tradera istället .
SKa titta in hos er alla har saknar er alla min goa vänner Ger er massor av kramar // STINA